Mummo nauraa hoh hoh hoo (Avenged Sevenfoldille)

Joo tosiaan tuli sit vastaan eka biisi joka osoittautu liian kovaksi vastukseksi mut meni se sentään kolmannella yrityksellä melko hätäisesti 80% oikein joten eipä siitä sen enempää (käytin tyhmissä tilutuskohdissa noloo taktiikkaa jossa jätetään oranssit kokonaan huomiotta :)

Soundgarden – “Spoonman”
Motorhead – “Ace of Spades”
Avenged Sevenfold – “Almost Easy”
Allman Brothers – “Ramblin’ Man”
Anarchy Club – “Get Clean”

Soundgardenin Spoonman oli kyl aikoinaan ja miksei ehkä vieläkin aika kova biisi! Muistan kuin eilisen päivän sen erään kesäkuisen… päivän (anteeks toisto) kun ostin tän kyseisen levyn ja kuuntelin sitä ekan kerran bussissa matkalla Vahto Rock Cityyn Sussan synttäreille. Olin samana päivänä lainannut kirjastosta Gaimanin Sandman: Doll’s Housen suomenkielisenä ja se oli kans siihen asti lähinnä Hämiksiä ja Ryhmä-Äxiä lukeneelle Miikalle aika hiton kova juttu, olin mä kyl muinaisesta Kalmasta lueskellu niitä siinä julkaistuja ekoja Sandmaneja mut ei ne oikein auennu samalla tavalla — ja jos nyt ihan totta puhutaan niin onhan ne ekat aika paskoja Doll’s Houseen ja sen jälkeisiin verrattuna. Mut se oli joka tapauksessa hieno päivä se (kuten Ice Cube sanois)! Skebasta loppui paristot ikävästi kesken Spoonmanin ja sinne katos kertoimet kuin kulli hetairan suuhun, onneks oli toiset varalla ladattuna mut tietysti tän vaihdon ois voinut tehdä settien välissä.

Ace of Spades nyt ei varmaan vaadi mitään selittelyjä, mut toi Avenged Sevenfold oli taas niin hirveetä epämusiikkioksennusta että ihan oksetti itseänikin. Siis kelatkaa, näiden jätkien “taiteilija”nimet on tyyliin Zach Vengeance ja Synyster Gates! SYNYSTER GATES!!! Hahahahah ei helvetti. Noi jaksaa naurattaa kerta toisensa jälkeen.

Ramblin’ Man on toki klassikko vaiks ehkei lajityyppinsä tyypillisenä edustajana silleen nappaakaan, yllättävän hauska myös soittaa joskin sisältää aiiiivan vitun pitkän soolon suoraan helvetistä. Tosta Anarchy Clubista en nyt edelleenkään sit… no joo.

Mut nythän on sit enää LOPPUHEVIT jäljellä, yhdeksän biisii eli kalja auki ja tukka kasvamaan ja sormet vireeseen ja vitulliset tilutukset ja anteekspyyntö naapureille jos luette tätä! (toivottavasti ette) LET’S ROLL!!! \,,/

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.