Kuin vanhan ystävän kohtaisi

Foo Fighters – “Everlong”
Tenacious D – “Master Exploder”
Rise Against – “Give it All”
Kansas – “Carry On Wayward Son”
That Handsome Devil – “Rob the Prez-O-Dent”

Pikkasen naheempi setti tähän väliin mut se nyt on ehkä odotettavissakin kun ollaan jo niin loppusuoran tuntumassa. Foo Fighters on semmosta hajutonta ja ehkä vähän mautontakin Pirkka-musiikkia joka ei ärsytä ketään ja satunnaisista tuotteista voi tykätä mut siinäpä se sit onkin, Everlong on tuotannosta sieltä paremmasta päästä ja jopa ihan hauska soittaa. Tenacious D totta kai omistaa, harmi vaan et Master Exploder on kiusallisen vittumainen RB-biisi ja siks ehkä se jäikin karvan verran vaille neljää tähtee. Rise Against meni tommosena punkhenkisenä välipalana neljään. Mut sitten! Ihan puskista tuli toi Kansasin Carry On Wayward Son, täähän oli siis jossain niissä ihan ekoissa Guitar Heroissa, oisko ollu jopa aivan ensimmäisessä, ja sitä tulikin sit silloin aikoinaan veivattua sen verran paljon et meni helposti viiteen tähteen! Vaiks nyt toi musagenre ei sinänsä niin hirrrrveesti mulle anna sydämentykytyksiä saati erektioita niin olihan toi edelleen melko tarttuva ja semmonen leppoisan mukava soiteltava. Tosta vitun Rob The Prez-O-Dentistä en viitti ees sanoa muuta kuin sen että se on yks RB2:n paskimmista biiseistä okei moro

    • nikita
    • January 24th, 2010 12:29am

    GH kakosessahan toi Carry On Wayward Son oli. Siinä pelissä alkoi jo nuo saakelin ylipitkät tylsät renkutukset joilla myöhemmät GH:t pilattiin täysin.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.