Koivumiesten peräsuoli

Se ois sit jäljellä enää silleen semi-Galacticahenkisesti THE FINAL FOUR mut käydäänpäs vähän läpi tätä edellistä viittä:
Megadeth – “Peace Sells”
Mastodon – “Colony of Birchmen”
Testament – “Souls of Black”
Steely Day – “Bodhisattva”
Breaking Wheel – “Shoulder to the Plow”

Sinänsä hauskaa et näistä viidestä kolme on sellaisia joita en itse asiassa ollut kertaakaan soittanut aikaisemmin. Megadeth nyt meni jotenkuten, tilutukset tuotti vähän vaikeuksia mut biisi oli suhteellisen tuttu ja täpärästi neljä tähtee irtos siitä. Mastodon on tietenkin indieneuvoston hyväksymää heviä ja aktiivikuuntelussa (just kauppareissulla kuuntelin voimamusiikkina tulevia koitoksia varten Leviathania :) ja Colony of Birchmeniä on vedetty Rock Bandissa jonkun verran — olin silti vähän yllättynyt siitä että suoritus oli ehkä paras mitä oon ikinä tosta biisistä vetäny: viis tähtee, 97% ja melko enteelliset 86,666 pistettä.

Testament oli ihavvitun vaikee ja meinas feilata pariinkin otteeseen, Bodhisattvassa vaikeuksia tuotti lopun tilut jotka veti mittarin aika ronskisti punaiselle mut selvisin kuin ihmeen kaupalla! Sen verran pitkä biisi et ois aivan ehkä sormustimellisen verran vituttanu failuriteetti niin lopussa. Toi Breaking Wheelin Shoulder to the Plow oli kans aivan outo mättöbiisi, internetin aina niin luotettavilla keskustelupalstoilla elikkäs foorumeilla sillä on jotenkin tosi vaikeen biisin maine ja siks olin vähän pelokas ja säästelin star poweria kuin orava käpyjä. Eipä se sit kuitenkaan edes ollut mitenkään turhan paha ja jos oisin KÄYTTÄNYT ne helvetin starpowerit jossain välissä niin ois menny viiteen, nyt jäi jostain saatanan millin kokoisesta siivusta kiinni.

Sit onkin enää jäljellä jarkkomusiikin synkin ydin, joten tässä vaiheessa mä haluaisin kiittää bändiäni joka on tehnyt tosi hyvää työtä ja helvetin pitkää päivää. Nää kaikki on vaan tietokonehahmoja joten älkää kiintykö liikaa.
Laulussa meillä on ollut Pirkko-Riitta, joka on vetänyt yllättävän miehekkään kuuloisesti nää kaikki hevimörinät sun muut, ei pelkän ulkonäön perusteella uskois naiseks.
Bassossa Billy Corganin entisestä Smashing Pumpkins -yhtyeestä tutun D’Arcy Wretzkyn suhteellisen samannäköinen näköishahmo “D’Arcy”, joka… noh, on soittanut bassoa? Kai?
Nahkoja elikkäs rumpuja on koko illan hakannut sinnikkäästi yhtyeen turkkilaisvahvistus, joka kulkee ainoastaan nimellä The Turk. Kova mies kovissa hommissa ja siitä hänelle kiitos.

Ja sit finaaliin.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.