Rock Band 2: Endless Setlist 2

Blogin hyötykäyttöä.

Videopelien ystävät tietänevät mainion musapelisarja Rock Bandin, jossa soitetaan lelusoittimilla tunnettuja populaarimusiikkiralleja ja leikitään että osattais soittaa oikeita soittimia. RB2:n uramoodin viimeinen settilista on nimeltään Endless Setlist 2 ja se sisältää peruspelin kaikki 84 biisiä, jotka täytyy soittaa järjestyksessä helpoimmasta vaikeimpaan. Koska oon tunnetusti heikkona tällaisiin helvetin tyhmiin “saavutuksiin” (esim. 100 kenttää Gauntletia humalassa) ja mulla ei näin lauantai-iltana ole tietääkseni muuta tekemistä, aattelin vihdoin vetäistä tän Endless Setlistin läpi. Erikoishaasteena sen vois vielä tehdä ilman taukoja — siis ilman vessa-, rööki-, olut- yms. taukoja — mutta ihan sellaiseen mun kestävyyteni ei veny. Ilman taukoja ton koko paskan soittamiseen menis jotain kuus ja puoli tuntia, joten kaikkineen mä kuvittelisin että oon valmis joskus tuossa puolenyön jälkeen, varmaan lähempänä kello yhtä.

Noh joka tapauksessa aattelin soittamisen ja juomisen ohessa blogata tunnelmia ja projektin edistymistä. Oon varustautunut runsaalla määrällä olutta (ja viiniä), laastaria (sormet menee väistämättä paskaksi) ja tupakkaa, jossain vaiheessa pidän ruokatauon ja nyt lähden nopeesti käymään kaupassa hakemassa vähän täydennystä, mutta siitä eteenpäin ilta sisältää siis pelkkää soittamista, soittamista, juomista, soittamista, juomista, juomista ja soittamista. Soittimena on kitara ja vaikeustasona Hard, tämä siksi että vaikka Expert onkin noin muuten hallussa, en oikein usko että loppupään biisit tyyliin Battery ja Painkiller menee enää siinä vaiheessa iltaa läpi. Itse asiassa luulen että jopa Hardilla niissä tulee olemaan sen verran vaikeuksia, että uusintayritykset voivat olla tarpeen. Nähtäväksi jää!

Nyt oon vetäissyt “alkulämmittelyksi” settilistan viisi ekaa biisiä:
Survivor – “Eye of the Tiger”
Lit – “My Own Worst Enemy”
Social Distortion – “I Was Wrong”
Beastie Boys – “So Whatcha Want”
Beck – “E-Pro”

Kuten arvata saattaa, nää osoittautui Hardilla aika helpoiksi, prosentit oli sellaista 98-100% luokkaa. Mutta eipä se mitään, kyllähän toi vaikeus sitten jossain vaiheessa lähtee nousuun ja parastahan tässä on se, että luottamus omiin taitoihin kasvaa kohtuuttoman suureksi noiden helppojen biisien takia ja sit mokaamisvitutus on huomattavasti suurempi!

Nyt kauppaan, jatkamme näistä tunnelmista hetken kuluttua ja siinä vaiheessa olutkin aukenee.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.