Neulakivesvelho

Okei vähän ehkä paluu normaaliin päiväjärjestykseen eli viiden tähden suorituksiin:
Rage Against the Machine – “Testify”
The Sterns – “Supreme Girl”
The Who – “Pinball Wizard”
Lacuna Coil – “Our Truth”
Devo – “Uncontrollable Urge”

Niin hyvä kuin Devo onkin niin toi biisi on taas niin vitun vammainen valinta Rock Bandiin, tähänastisista ehdottomasti rasittavin rämpytys ja se näkyi myös prosenteissa (90%) ja tähdissä (3). Muuten ihan jees setti, RATM nyt on semmosta naurattavaa teinikiukkusettii, The Sternsin biisi kuului ryhmään “soittanu kerran aiemmin” mut yllärikiva, The Who tietty omistaa ja Lacuna Coilin goottityttöily oli ihan kivaa vaihteluu tohon aika perus-rokkirenkutukseen mitä täs nyt on tullut enemmän kuin tarpeeks jo oikeastaan näiden 55 biisin aikana.

Ahdistaa vaan niin saatanasti ku tietää että kohta alkaa kauhu kauhu ja vähitellen ainakin raajojen kiputiloista päätellen myös ihmisruumiin kestävyyden rajat vastaan!

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.