Joko rupeaa tuntumaan

Alkaa vähitellen tulla kaikenlaiset rajat vastaan.
Joan Jett – “Bad Reputation”
Bang Camaro – “Night Lies”
Journey – “Any Way You Want It”
Sonic Youth – “Teenage Riot”
Guns N’ Roses – “Shackler’s Revenge”

Bad Reputation: suhteellisen ok mut välillä hirveetä sahausta (4*), Night Lies: tylsää hardrockii mut melko helppo (5*), Any Way You Want It: no joo tälleen bändipelibiisinä mut en kuuntelis vapaa-ajalla (5*), Teenage Riot: yks mun suosikkibändeistä taas ja yks parhaita biisejä mut todella vittumainen soittaa (4*), Shackler’s Revenge: eiiiii vittu, aivan liikaa hammer-oneja ja pull-offeja ja tilutusta ja meni aivan totaalisen päin vittua ja kävi punaisella mut kuitenkin läpi (3*).

Tuli vähän suunniteltuu pidempi tauko ennen tätä settii ku käväisin röökillä ja sit huomasin et tää hiton blogihan ei näytä postausten kellonaikoja ja sit sitä piti hiukan säätää. Noin niinku pelin suhteen näyttää siltä että kohta ei hyvin mee, nytkin täytyy säästellä star poweria mahdollisiin hankaliin tilutuskohtiin ja se näkyy sit noissa tähdissä, ja ainakin ton Gunnarien biisin perusteella nää ei kohta mee enää läpi ilman niitä kriittisiä star powereita — ja tietty ne kohdat mistä sitä saa niin tarvis saada sit menemään oikein. :(

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.