Jarkko Lehtolan ja Kari Kolehmaisen muistokonsertti

Okei tehdään heti alkuun selväks tänhetkiset fyysiset vaivat: niska sattuu, frettikäden kaks sormee on hiertyny todella ikävästi keltaisen napin sokeaintunnistusjutskasta, vasen jalka sattuu ku paino on koko ajan siellä ja oon suhteellisen juovuksissa. 19 biisii “enää”, tää tuntui äsken joltain saavutukselta mut sit tajusin et sehän on lähes neljännes koko suorituksesta ja vielä rasittavimmat paskabiisit jäljellä.

Edelliset viis oli sit taas jotain aivan muuta, biisien pituudet alkaa olla lähempänä kymmentä ku viittä minuuttia:
AC/DC – “Let There Be Rock”
Rush – “The Trees”
Jethro Tull – “Aqualung”
Disturbed – “Down with the Sickness”
System of a Down – “Chop Suey”
(kolme ekaa viiteen tähteen, kaks vimppaa neljään mitä vittua miten ne noin hyvin menee vieläkin en tajua)

AC/DC kuuluu siihen heviosastoon josta en pidä vittu yhtään ja toi biisikin on kamala renkutus. Rush on no joo ja The Trees ihan ok, Jethro Tull on ns. hyvää progea mut helvetti sentään kun noi molemmat kestää noin kaks ikuisuutta. Sit päästiinkin yhteen maailman ehkä paskimmista bändeistä eli Disturbediin, en nyt lähde tosta sen enempää avautumaan mut EI VITTU MITÄ PASKAA!!! System of a Down vähän kompensoi mut ei tarpeeks, tää koko systeemi alkaa tuntuun todella, todella paskalta idealta ja mua vituttaa että ylipäätään lähdin soittaan tätä vitun loputonta paskalistaa arrrggggghhhhh

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.